Yksikönpäällikkö

Sijainti: 
Tampere
Viimeinen hakupäivä: 
26.07.2020

Haemme nyt Tampereen asuntovuokraukseen

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

Työtehtävänäsi on vastata Tampereen asuntovuokrauksen yksiköstä, jossa toimii tällä hetkellä 5 asuntovuokrauksen ammattilaista. Vastaat yksikön johtamisesta, vuokrauksen organisoimisesta, kannattavuudesta sekä osallistut aktiivisesti myös itse vuokraustoimintaan. Tavoitteenasi on yksikön menestyksekäs johtaminen ja toiminnan kehittäminen ja siihen tarvittavien toimien toteuttaminen.

 Tuleviin työtehtävääsi kuuluvat muun muassa

  • yksikön päivittäisjohtaminen
  • tiivis yhteistyö asiakkaidemme, asiakkuuspäälliköiden ja muiden sidosryhmien kanssa
  • yksiköiden toiminnan kehittäminen ja taloudellisesta tuloksesta vastaaminen
  • osallistuminen käytännön vuokraustoimintaan
  • tehtävässäsi raportoit asuntovuokrauksen johtajalle

Odotamme sinulta kokemusta esimiestehtävistä sekä aktiivista otetta myynnin johtamiseen. Kokemus vuokrausliiketoiminnasta, vuokra-asuntomarkkinoista ja aluetuntemus on sinulle eduksi. Sinulta löytyy kykyä ja halua motivoivaan sekä kannustavaan johtamiseen sekä jämäkkää otetta tarpeen vaatiessa. Työotteeltasi olet yhteistyökykyinen sekä palveluhenkinen ja sinulle on luontevaa toimia nopeatempoisessa työympäristössä. Tehtävässä tarvitaan myös taloushallinnollista osaamista mm. budjettien ja ennusteiden laatimiseen. LKV- tai LVV-tutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä hyvän kehittymismahdollisuuden myynnin johtamisen parissa osana asiantuntevaa ja kasvavaa organisaatiota. Pääset mukaan sekä toiminnan kehittämiseen että käytännön tekemiseen.  

Hae tehtävää viimeistään 26.7.2020 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f210e050.  Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa maanantaista 20.7. lähtien johtaja Jussi Lindholm, puh. 0400 612 326 ja jussi.lindholm@realia.fi . Parhaiten tavoitat maanantaina 20.7. klo 14 – 15, keskiviikkona 22.7. klo 14 – 15 ja perjantaina 24.7. klo 10 - 11