Vuokravälittäjä

Sijainti: 
Järvenpää
Viimeinen hakupäivä: 
09.12.2018

Realia Management Oy:öön kuuluva Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä.

Vahvistamme joukkoamme Järvenpään toimistossamme ja etsimme sinua

VUOKRAVÄLITTÄJÄN TEHTÄVÄÄN, määräaikaiseen työsuhteeseen

Vastuullesi kuuluvat nimettyjen suurasiakkaiden asuntojen vuokraaminen. Tehtäviisi kuuluvat myös vuokrausta tukevat tehtävät, kuten vuokra- ja autopaikkasopimusten laatiminen sekä näihin liittyvät asiakaspalvelutehtävät. Pyrimme muokkaamaan työnkuvaa sopivaksi tehtävään valittavan henkilön vahvuuksia ja kiinnostuksia hyödyntäen.

Työpisteesi tulee sijaitsemaan Järvenpään yksikössämme. Toimialueenamme on koko Keski-Uudenmaan alue, pääpaino on Kerava-Järvenpää-Tuusula –alueella.

Toivomme vuokravälittäjäksi valittavalta henkilöltä kokemusta asuntovuokrauksesta ja/tai näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Kaupallinen koulutus ja LKV- tai LVV-tutkinto on Sinulle eduksi. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin innostuneisuus ja halu tehdä työtä yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Kaupunkituntemus ja yleinen tietämys vuokra-asumisesta ovat tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa eduksi. Ajokortti ja oma auto on tehtävässä välttämätön.

Työssä menestyminen vaatii mm. vahvaa organisointikykyä ja ajanhallintaa, paineensietokykyä, iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta sekä kiinnostusta kehittää itseään työtehtävien mukaisesti kiinteistöalan ammattilaiseksi. Kykenet nopeaan itsenäiseen päätöksentekoon ja käytät taitavasti nykyaikaisia työvälineitä, kuten MS Office-ohjelmia sekä useita kiinteistötietojärjestelmiä.

Tarjoamme Sinulle noin vuoden mittaisessa määräaikaisessa työsuhteessa monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla. Saat mahdollisuuden kehittymiseen kiinteistöalan ammattilaiseksi ja kasvaa mukanamme mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa kasvavassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko? Tiedusteluihin vastaa yksikönpäällikkö Jesse Helvilä, keskiviikkona 28.11.2018 klo 9.00 – 11.00 tai keskiviikkona 5.12.2018 klo 9.00 – 10.00, puh. 040 673 5975 tai sähköpostitse jesse.helvila@realia.fi. Hae tehtävää viimeistään 9.12.2018 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c216ec78. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.