Tekninen manageri ja asuntomanageri

Sijainti: 
Helsinki, Jyväskylä, Kuopio ja Oulu
Viimeinen hakupäivä: 
17.11.2019

Toimintamme kasvaessa etsimme Helsingin, Jyväskylän, Kuopion ja Oulun toimistoihin

ASUNTOMANAGEREITA VUOKRA-ASUNTOKOHTEISIIN

Tehtävänäsi on työskennellä merkittävän suurasiakkaamme omistamien vuokra-asuntokohteiden manageerauksen parissa. Työnkuva on monipuolinen, johon kuuluu mm. kiinteistö- ja asukashallintoa, taloudenpitoa sekä kiinteistöjen ja asuntojen ylläpitoon ja kunnossapitoon liittyviä tehtäviä. Työskentelet ennakoivasti ja huolehdit asukkaiden viihtymisestä sekä vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet ahkera ja joustava sekä innostunut kehittämään itseäsi. Sinulla on itsenäinen ja ennakoiva työskentelyote, positiivinen asiakaspalveluasenne, hyvä paineensieto- ja organisointikyky sekä neuvottelutaito. Kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia.

Sinulla on alalle sopiva koulutus sekä työkokemus. Arvostamme erityisesti suoritettuja alan tutkintoja (esim. IAT, ITS, IEAT, AIT ja/tai FMA).

 

TEKNISIÄ MANAGEREITA VUOKRA-ASUNTOKOHTEISIIN

Tehtävänäsi on työskennellä merkittävän suurasiakkaamme omistamien asuntoyhtiöiden korjaustoiminnan parissa. Työhösi sisältyy kiinteistöjen ja asuntojen kunnossapitoon sekä rakennuttamiseen ja pitkän tähtäimen korjaustoiminnan suunnitteluun liittyviä tehtäviä.

Olet ahkera ja innostunut itsesi sekä työsi kehittämisestä. Toimit ennakoivasti, huolehdit asukkaiden viihtymisestä sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa. Ennen muuta vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on taustallasi tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja/tai soveltuvasta kiinteistöalan tehtävästä hankittu aiempi osaaminen.

 

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan näköalapaikalla Suomen suurimmassa kiinteistöjohtamispalveluja tuottavassa yhtiössä. Pääset työssäsi vastaamaan merkittävän suurasiakkaamme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan.

Kiinnostuitko?  Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian ja viimeistään 17.11.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?55cdcd76. Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kirjaa hakemukseen selkeästi mitä tehtävää ja mille paikkakunnalle haet.