Tekninen manageri

Sijainti: 
Helsinki
Viimeinen hakupäivä: 
16.12.2018

Etsimme Helsinkiin

TEKNISTÄ MANAGERIA liikekiinteistöjen isännöintiin

Tehtävänäsi on tekninen managerointi nimetyissä liikekiinteistöissä. Vastuullesi kuuluu kiinteistöhuollon, siivouksen ja ulkoalueiden hoidon laadunvalvonta ja ohjaaminen sekä kiinteistön muiden ostopalveluiden (vartiointi, jätehuolto, vaihtomatot jne.) mitoituksen ja laadun varmistaminen. Hoidat kiinteistötarkastukset sekä niihin kuuluvan raportoinnin. Analysoit energiankulutusta kulutusseurannan pohjalta ja reagoit esiin nouseviin poikkeamiin. Lisäksi hoidat liikekiinteistöissä muun muassa pienkorjauksia ja muuttotarkastuksia. Toimit tiiviissä yhteistyössä kohteiden kiinteistöpäälliköiden, omistajien ja käyttäjien kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä alan työkokemusta. Kiinteistö- ja rakennustekniikan tuntemus on tehtävässä edellytys. Sähköiset huoltokirjat ovat tuttuja. Tehtävä sisältää vähäisessä määrin myös ostolaskujen tarkastamista ja korjausten budjetointia. Tehtävässä tarvitaan vuorovaikutustaitoja, sillä työssäsi teet yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten toimijoiden kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työtehtävistä vain osa suoritetaan toimistolta käsin.   

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa aluejohtaja Arto Piispanen puh. 010 228 3304, tavoitettavissa 29.11. – 14.12. klo 9-15.

Hae  tehtävää 16.12.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7bcb2102. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.