Realia Isännöinti – Asiakkuus kannattaa aina

Asiakasodotusten ylittäminen ja kiinteistöjen arvon kehittäminen ohjaavat Realia Isännöinnin toimintaa

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut.

Suuri kokomme tuo asiakkaillemme etuja

Toimimme osana Realia Group Oy:tä, joka on asunto- ja toimitilaomaisuuden hallintaan erikoistunut asiantuntijakonserni. Meiltä löytyvät saman katon alta monipuolinen osaaminen asunto- ja vuokravälityspalveluihin sekä kiinteistöalan suurasiakkaiden tarvitsemiin erityispalveluihin.

Lisäksi olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme tarvitsemat hankinnat valmiiksi heidän puolestaan Hankintapalvelussa, ja suurien volyymien ansiosta saaneet neuvoteltua erittäin kilpailukykyiset hinnat. Hankintapalvelu on asiakkaillemme maksuton.

Haluamme tarjota alan parhaan asiakaskokemuksen

Mittaamme asiakkaidemme saamaa palvelua jatkuvasti, ja teemme aktiivisesti toimenpiteitä tarjotaksemme alan parhaan asiakaskokemuksen. Tästä meidät on palkittu mm. vuonna 2014 kunniamaininnalla Suomen paras asiakasteko 2014 -kisassa. Esimerkiksi asiakkaaksemme siirtyminen on tehty joustavaksi ja laadukkaaksi.

Koska haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta ja luotettavaa isännöintipalvelua, Realia Isännöinnillä on ISA-yritysauktorisointi. ISA-auktorisoidut yritykset ovat sitoutuneet isännöinnin eettisiin ohjeisiin ja niihin liittyviin valvonta- ja kurinpitomenettelyihin. Lisäksi heidän on täytettävä ISA:n asettamat muut laatuvaatimukset sekä toteutettava yrityksen ISA-auditointi määräajoin.