Energiapalvelut kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille

Energia- ja vesikustannukset muodostavat kiinteistön hoitokuluista merkittävän osan. Tavoitteenamme on pienentää näiden kustannusten osuutta edistämällä energian tehokasta käyttöä.

Toteuttamillamme säästötoimenpiteillä pienennämme myös kiinteistöjen hiilijalanjälkeä.

Tarjoamme energiapalvelut ja ympäristöpalvelut kattavasti kiinteistön omistajille ja käyttäjille. Opastamme ja kannustamme omistajia, käyttäjiä ja sidosryhmiä energiatehokkaaseen toimintaan. Varmistamme kiinteistön järjestelmien toimivuuden ja käyttövarmuuden energiatehokkaasti, olosuhteet huomioon ottaen.

Videolla energiapalveluista vastaava johtaja Mari Rajaniemi kertoo asiantuntijavinkit, miten kiinteistön hoitokuluihin voi vaikuttaa ja kuinka Realia Managementin energiapalvelut auttavat sinua siinä. Katso video!

Energiapalvelut pitävät sisällään:

Energianhallinta- ja ympäristöpalveluiden lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat kuntoarviot, Technical Due Diligence (TDD)-  ja Environmental Due Diligence (EDD, vaihe I) -selvitykset.

Realia Management on Green Building Council Finlandin jäsen.

Ota yhteyttä:

Haluatko tietää lisää energiapalveluistamme?

Täytä alla oleva lomake ja energia-asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.