Asuntojen kiinteistöjohtamispalvelut

Realia Management on Suomen suurin vuokra- ja asumisoikeusasuntojen kiinteistöjohtamispalveluiden tuottaja. Hoidossamme on yhteensä noin 40 000 asunnon kanta.

Palveluihimme kuuluvat:

HOIDAMME KUIN OMAAMME

Toimintamme tukee asiakkaamme strategian mukaisesti joko pitkä- tai lyhytjänteistä kiinteistöjen omistamista kuluja ja tuottoja optimoimalla sekä vuokralaistyytyväisyydestä huolehtimalla.

Vahvuuksiamme ovat kattava tieto asuntomarkkinoista sekä laaja valtakunnallinen palveluverkosto, jossa paikalliset osaajamme ovat lähellä asukkaita. Tunnemme alueelliset olosuhteet kuten paikallisen kysynnän, hinta- ja vuokratason sekä paikalliset palveluntuottajat. Monipuolisella osaamisellamme ja kokemuksellamme sekä kattavalla verkostollamme hoidamme asiakkaidemme asuntovarallisuutta ammattitaidolla.

YLLÄPIDON JOHTAMINEN, ASUNNOT

Isännöitsijämme toimivat asuntoja lähellä sijaitsevasta Realian toimipisteestä käsin ja kantavat kokonaisvastuun asuntosalkun operatiivisesta toiminnasta.

Meille tärkeää on aktiivinen omistajan edustaminen sekä kiinteistön elinkaaresta ja asumisviihtyvyydestä huolehtiminen. Hallitsemme tuottojen ja kulujen optimoinnin ja ohjauksen. Palvelutoimittajien (mm. kiinteistönhoito) johtaminen ja valvonta sekä tarvittaessa uudelleenjärjestely ovat keskeinen osa toimintaamme.

Keskitettyjen hankintojen sekä puitesopimuksiemme ansiosta asiakkaamme saavat tuntuvia hinta- ja toimitusehtoetuja sekä korkeatasoiset palvelut.

Energiataloudesta huolehtiminen sekä ympäristöasiat ovat tämän päivän painopistealueita, minkä vuoksi myös soveltuvimmat energiatehokkaat ratkaisut huomioidaan toiminnassamme ja sen kehittämisessä. Etsimme ja osoitamme asiakkaallemme energiankäytön tehostamiseen tähtääviä toimenpiteitä sekä tuotamme tarvittavat kannattavuus- ja investointilaskelmat päätöksenteon tueksi.

Vuokra-asuntojen ylläpidon johtamisen palveluiden yhteystiedot paikkakunnittain:

Ota yhteyttä:

Lasse Käck
Kiinteistöjohtamispalvelut
Puh. 0400 419 299

Matti Himmanen
Ylläpidon johtaminen
Puh. 040 3522 815

Jussi Lindholm
Asuntovuokraus
Puh. 0400 612 326

Sähköposti: etunimi.sukunimi@realia.fi