Asuntojen kiinteistöjohtamispalvelut

Realia Management on Suomen suurin vuokra- ja asumisoikeusasuntojen kiinteistöjohtamispalveluiden tuottaja. Hoidossamme on yhteensä noin 40 000 asunnon kanta.

Palveluihimme kuuluvat:

Hoidamme kuin omaamme

Toimintamme tukee asiakkaamme strategian mukaisesti joko pitkä- tai lyhytjänteistä kiinteistöjen omistamista kuluja ja tuottoja optimoimalla sekä vuokralaistyytyväisyydestä huolehtimalla.

Vahvuuksiamme ovat kattava tieto asuntomarkkinoista sekä laaja valtakunnallinen palveluverkosto, jossa paikalliset osaajamme ovat lähellä asukkaita. Tunnemme paikallisen kysynnän, hinta- ja vuokratason sekä paikalliset palveluntuottajat. Monipuolisella osaamisellamme ja kokemuksellamme sekä kattavalla verkostollamme hoidamme asiakkaidemme asuntovarallisuutta ammattitaidolla.

Ylläpidon johtaminen, asunnot

Realia Managementin isännöitsijä ja asuntomanageri Anssi Tikkanen kertoo, miten Realia Management palvelee asuinkiinteistöjen omistajia sekä vuokralaisia.
Mitkä ovat isännöitsijän keskeisimmät tehtävät? Miksi asuinkiinteistön omistajan kannattaa hankkia isännöintipalvelut Realia Managementin kautta?

Isännöitsijämme kantavat kokonaisvastuun asuntosalkun operatiivisesta toiminnasta.

Meille tärkeää on aktiivinen omistajan edustaminen sekä kiinteistön elinkaaresta ja asumisviihtyvyydestä huolehtiminen. Hallitsemme tuottojen ja kulujen optimoinnin ja ohjauksen. Palvelutoimittajien (mm. kiinteistönhoito, huoneistoremontit) johtaminen ja valvonta sekä tarvittaessa uudelleenjärjestely ovat keskeinen osa toimintaamme. Kiinteistönhoidon uudelleen järjestelyllä olemme saavuttaneet merkittäviä säästöjä asiakkaillemme sekä löytäneet hyvän palvelutason takaavat luotettavat kumppanit kiinteistönhoidon eri osa-alueille.

Keskitettyjen hankintojen sekä puitesopimuksiemme ansiosta asiakkaamme saavat tuntuvia hinta- ja toimitusehtoetuja sekä korkeatasoiset palvelut.

Energiataloudesta huolehtiminen sekä ympäristöasiat ovat tämän päivän painopistealueita, minkä vuoksi myös soveltuvimmat energiatehokkaat ratkaisut huomioidaan toiminnassamme ja sen kehittämisessä. Etsimme ja osoitamme asiakkaallemme energiankäytön tehostamiseen tähtääviä toimenpiteitä sekä tuotamme tarvittavat kannattavuus- ja investointilaskelmat päätöksenteon tueksi.

Vuokra-asuntojen ylläpidon johtamisen palveluiden yhteystiedot paikkakunnittain:

Ota yhteyttä:

Haluatko tietää lisää ylläpidon johtamispalveluistamme?

Täytä alla oleva lomake ja ylläpidon asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.