Arviointipalvelut

Autamme asiakkaitamme kaikissa kiinteistöihin liittyvissä päätöksentekotilanteissa ja tuotamme yhdessä ratkaisuja haasteisiin ja ongelmiin.

Asiakkaitamme ovat kotimaiset ja kansainväliset sijoittajat, käyttäjät, julkisyhteisöt, rahoittajat ja konsultit. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön valtakunnallisen, viidestä aluetoimistosta toimivan tiimimme. Arviointipalvelut ovat osa palveluvalikoimaamme. Lisäksi kuuluvat myös kiinteistöalan markkinatutkimus sekä erilaiset kiinteistösalkun strategia- ja optimointitehtävät. 

Asiantuntijan arvio kiinteistösi arvosta

Kokeneet ja osaavat arviointiammattilaisemme arvioivat luotettavasti erilaisten kaupallisten kohteiden, toimitilojen, isojen asuntokokonaisuuksien, erityiskiinteistöjen sekä maa-alueiden arvot päätöksenteon tueksesi. Arvioimme sekä yksittäisiä kohteita että useiden kohteiden muodostamia portfolioita. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa ja yhteistyökumppaneidemme välityksellä maailmanlaajuisesti.  Hyödynnämme aina laaja-alaista tiimimme osaamista toimeksiannon laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Arviokirjamme täyttävät Keskuskauppakamarin valvoman kiinteistöarvioinnin auktorisointijärjestelmän (AKA) vaatimukset. Toimitamme myös KHK-arviokirjoja sekä kansainvälisen RICS-standardin vaatimukset täyttäviä arvioita.

Räätälöity kiinteistöalan neuvonantopalvelu

Mikäli harkitset toimenpiteitä omistamasi kiinteistön suhteen tai olet aikeissa ostaa kiinteistön ja tarvitset apua Due Diligence -vaiheessa, ovat räätälöidyt neuvonantopalvelumme paras tuki päätöksenteossasi. Palvelumme sisältö muokataan aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jotta saat täsmälliset vastaukset ja neuvot päätöksen pohjaksi.

Neuvonanto- ja selvityspalvelumme:

  • Transaktiota edeltävät päätöksenteon tukipalvelut
  • Transaktiopalvelut
  • Vertailut, toimintasuunnitelmat ja strategiat
  • Hankekehityspalvelut
  • Rahoitustilanteeseen kohdistuvat analyysipalvelut
  • Kohde- ja alueselvitykset sekä -analyysit

Kiinteistöarviointi- ja konsultointipalvelut - yhteystiedot toimistoittain:

Haluatko tietää lisää arviointipalveluistamme?

Täytä alla oleva lomake ja arviointiasiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.