Realia Managementin asiantuntijapalvelut vastuulliseen ja tuottavaan kiinteistöliiketoimintaan

Realia Managementin tärkein tehtävä on pitää huolta kiinteistöomaisuudestanne ja siitä, että sille asetetut tuottotavoitteet täyttyvät. Hoidamme omaisuuttanne kuin omaamme ja autamme teitä tekemään päätöksiä, joilla kiinteistöjenne arvo kehittyy tulevaisuudessakin suotuisaan suuntaan.

 

Valtakunnallinen palvelutarjonta kiinteistöjohtamiseen, vuokravälitykseen ja isännöintiin

 

 

Aktiiviset ehdotukset kiinteistöomaisuutenne kehittämiseksi

 

 

Reaaliaikainen näkymä kiinteistöjen tilaan alan moderneimmilla digitaalisilla ratkaisuilla

 

Huolellista ylläpitoa tänään – ja katse vahvasti tulevassa

Onnistuneen kiinteistöjohtamisen kivijalka on kiinteistöjen ylläpidosta ja toimivuudesta huolehtiminen ajallaan, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Sen päälle rakennamme yhdessä kanssanne kehitysaihioita, jotta omaisuutenne arvo ja tuotto pysyvät korkealla tulevaisuudessakin. Saatte meiltä muun muassa askelmerkit kohti kiinteistöjen hiilineutraaliutta.

Sujuvaa arkea kiinteistöjenne vuokralaisille

Kiinteistöjen käyttöaste pysyy korkeana, kun vuokralaiset ovat tyytyväisiä – oli kyse sitten kuluttajista tai yrityksistä. Huolehdimme hyvistä olosuhteista ja sujuvasta arjesta kiinteistössä, jotta käyttäjän ei tarvitse kantaa niistä huolta. 

Missiomme on tehdä kiinteistöalan parasta asiakaspalvelua – niin teille kuin kiinteistöjenne vuokralaisille.

Yhä parempia palveluita ketterästi kehittämällä

Panostamme vahvasti palveluidemme kehittämiseen asiakkaiden todellisten tarpeiden pohjalta. Suomalaisena, Suomessa toimivana yrityksenä olemme vapaita kehittämään toimintaamme ketterästi ja tekemään asiakkaitamme hyödyttäviä kokeiluita alueellisesti ja valtakunnallisesti. Kehittymisemme kulmakivi on yhdessä tekeminen – niin realialaisten kesken kuin yhdessä asiakkaiden kanssa.

”Kiinteistöbisnes ei ole vain rakennuksia, vaan kyse on ihmisistä, puhuttiin sitten kodeista tai yhteisistä työtiloista. Ihminen on olennaisin osa, ja seinät ovat taustaa. Toimivilla perustoiminnallisuuksilla pidetään huolta siitä, että tila parhaimmillaan innostaa hyvinvointiin ja innovatiivisuuteen.” Minna Toiviainen, liiketoimintajohtaja, Realia Management

Realia Management tarjoaa laajat asiantuntijapalvelut ja asiantuntijaverkostot kiinteistöjohtamisen kaikkiin eri tarpeisiin.

Laatupolitiikka

”Missiomme on olla asiakaspalvelussa kiinteistöalan paras”

Meille laatu merkitsee palveluidemme tarkoituksenmukaisuutta ja oikea-aikaisuutta asiakkaan muuttuvat tarpeet huomioiden. Toimintamme keskiössä on asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja täyttäminen sekä jatkuva toimintatapojamme ja palvelutarjontamme kehittäminen. 

Konsernin kehitystyö perustuu toiminnan seurantaan ja jatkuvaan kehittämiseen muutosten, tavoitteiden sekä toimialan ja asiakkaiden asettamien vaatimusten ja lainsäädännön mukaisesti. Sitoudumme näiden tunnistettujen vaatimusten täyttämiseen kaikessa toiminnassamme. Toimintaamme ohjaa eettiset ohjeet, jotka velvoittavat henkilöstöämme sekä toimittajiamme.

Jokainen Realia Managementin työntekijä on vastuussa työnsä laadusta, oli työ sitten itsenäisesti tai yhdessä muiden kanssa tehtävää.

Laatutavoitteet

  • Toimeksiantosopimusten tavoitteiden ja asiakkaidemme tarpeiden täyttäminen
  • Palveluidemme tarkoituksenmukaisuus ja oikea-aikaisuus
  • Asiakassuhteidemme, toimintatapojemme, dokumentaation ja palveluidemme jatkuva kehittäminen havaittujen muutosten ja tarpeiden pohjalta
  • Asetettujen taloudellisten ja strategisten tavoitteiden saavuttaminen

Laatutavoitteiden toteutumista seurataan jatkuvasti nimettyjen vastuuhenkilöiden toimesta, määräajoin johtoryhmän kokouksissa sekä vuosittain toteutettavissa johdon katselmuksissa. Tavoitteiden toteutumista mitataan lisäksi säännöllisesti tehtävillä kyselyillä asiakkailta ja henkilöstöltä.