Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, teemme vuosittain noin 13 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus noudattaa hyvää vuokravälitystapaa.

Johtaja Jussi Lindholm kertoo Realian asunnonvuokrauspalveluista. Ketkä ovat Realia Asuntovuokrauksen asiakkaita? Miksi kiinteistönomistajan kannattaa hankkia vuokrauspalvelut Realialta? Miten vuokra-asuntomarkkinat ovat viime vuosina muuttuneet?

Tarjoamme alan kokonaisvaltaisinta vuokrauspalvelua suurille kiinteistönomistajille sekä valituilla paikkakunnilla myös yksityisille asuntosijoittajille. Osaamiseemme luottavat monet vuokra-asuntojen suuromistajat kuten LähiTapiola-ryhmäIlmarinen ja SATO sekä Ålandsbankenin, ICECAPITALin ja useiden muiden asiakkaidemme hallinnoimat asuntorahastot. Lisäksi välitämme Asokotien asumisoikeusasuntoja.

Realia Managementin asiakkuuspäällikkö Sari Seppänen kertoo, mitä palveluita Realia tarjoaa asuntojen suuromistajille.

Teemme kohdeilmoittelua digitaaliset kanavat hyödyntäen taataksemme vuokrakohteillemme parhaan mahdollisen näkyvyyden sekä varmistaaksemme, että löydämme vuokra-asunnoille luotettavat ja hyvät vuokralaiset. Meillä on kattavat tiedot vuokramarkkinoiden kehityksestä sekä kysynnän että vuokratasojen osalta. Osaava organisaatiomme ja laaja verkostomme mahdollistavat tehokkaan vuokrausprosessin. Löydämme hyvät vuokralaiset ja arvioimme oikean vuokratason.

Asuntovuokrauspalvelut - yhteystiedot paikkakunnittain:

Ota yhteyttä asuntovuokrauksen ammattilaisiimme >>

Pyydä tarjous asuntosalkkusi vuokrauksesta!

Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä muiden Realia Group -konserniin kuuluvien yhtiöiden sekä Nordean kanssa. Lue lisää tarjoamistamme palveluista ja tutustu vuokrakohteisiimme Realia Asuntovuokrauksen omilla verkkosivuilla osoitteessa www.realiaasuntovuokraus.fi.

Haluatko tietää lisää asuntovuokrauspalveluistamme?

Täytä alla oleva lomake ja asuntovuokrauksen asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.