Alan parasta asuntovuokrauspalvelua

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin noin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranantajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa.

Tarjoamme alan kokonaisvaltaisinta vuokrauspalvelua sekä suurille kiinteistönomistajille että yksityisille asuntosijoittajille. Suurimpina asiakkainamme ovat yksityiset asuntosijoittajat. Lisäksi osaamiseemme luottavat monet vuokra-asuntojen suuromistajat kuten AsokoditIC Kodit, IlmarinenLähiTapiola-ryhmä, SATO, Varma ja Ålandsbanken.

Teemme kohdeilmoittelua monipuolisesti ja digitaaliset kanavat hyödyntäen taataksemme vuokrakohteillemme parhaan mahdollisen näkyvyyden sekä varmistaaksemme, että löydämme vuokra-asunnoille luotettavat ja hyvät vuokralaiset. Meillä on kattavat tiedot vuokramarkkinoiden kehityksestä sekä kysynnän että vuokratasojen osalta. Osaava organisaatiomme ja laaja verkostomme mahdollistavat tehokkaan vuokrausprosessin. Löydämme hyvät vuokralaiset ja arvioimme oikean vuokratason.

Asiantuntijapalvelua ympäri Suomen

Palveluksessamme työskentelee 40 asuntovuokraukseen keskittyvää henkilöä ympäri Suomen.

Asuntovuokrauspalvelut - yhteystiedot paikkakunnittain:

Ota yhteyttä asuntovuokrauksen ammattilaisiimme >>

Pyydä tarjousta asuntosalkkusi vuokrauksesta:

Jussi Lindholm
Johtaja
Puh. 0400 612 326
Sähköposti etunimi.sukunimi@realia.fi

Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä muiden Realia-konserniin kuuluvien yhtiöiden sekä Nordean kanssa. Lue lisää tarjoamistamme palveluista ja tutustu vuokrakohteisiimme Realia Asuntovuokrauksen omilla verkkosivuilla osoitteessa www.realiaasuntovuokraus.fi.