Tero Immonen Realia Managementin taloushallintopalveluiden johtajaksi

Realia Managementin taloushallintopalveluiden johtajaksi on 1.10.2018 alkaen nimitetty KTM Tero Immonen. Immonen siirtyy Realia Managementiin Accountorilta, jossa hän on toiminut viimeiset kuusi vuotta johtajana vastaten pienistä yritysasiakkaista. Realia Managementissa Immonen vastaa B2B-asiakkuuksien taloushallintopalveluiden lisäksi matriisissa taloushallintopalveluiden kehittämisestä kaikissa taloushallintopalveluiden yksiköissä. Tero Immonen raportoi Realia Managementin liiketoimintajohtaja Lea Jokiselle.

”Laadukkaat ja virheettömät taloushallintopalvelut ovat asiakkaillemme erittäin tärkeitä ja siksi meille palveluntoimittajana myös keino erottua positiivisesti markkinoilla. Terolla on pitkä kokemus ja hyvät näytöt sekä henkilöstö- että asiakastyytyväisyyden kehittämisessä ja ylläpitämisessä. Toivotan Teron lämpimästi tervetulleeksi Realia Managementiin sekä Realia Managementin johtoryhmän jäseneksi”, Lea Jokinen sanoo.

”Realia Management on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa oleva yhtiö. On upeaa liittyä joukkoon ja päästä ansaitsemaan Realian asiakkaiden luottamusta”, Tero Immonen sanoo.