Realia Managementin ja Agore Kiinteistöt Ky:n teknisen manageerauksen yhteistyö laajenee

Agore Kiinteistöt Ky on keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elon, Ruotsin Valtion eläkerahasto Första AP-fondenin (AP1) ja Trevian Asset Management Oy:n omistama yhteisyritys. Agore Kiinteistöt Ky:n edustajana Suomessa toimii Trevian Asset Management Oy, joka on kotimainen kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitopalveluyritys. Trevian Asset Management Oy:n pääasialliset asiakkaat ovat ammattimaisia sijoittajia, kuten kiinteistörahastoja, institutionaalisia sijoittajia ja pankkeja.

Realia Management tuottaa Agore Kiinteistöille teknisen manageerauksen palveluita. Agore Kiinteistöt aloitti toimistansa Suomessa vuonna 2017, jolloin myös Realia Management aloitti yhtenä palveluntuottajana manageerauspalvelut Agore Kiinteistöjen kohteissa. Osaan Agore Kiinteistöjen kohteista Realia Management on tuottanut manageerauspalveluita jo vuodesta 2010.

Kesäkuussa alkaneeseen uuteen yhteistyösopimukseen sisältyvät kiinteistöt sijaitsevat 11 eri kaupungissa Suomessa. Kiinteistöjen yhteenlaskettu vuokrattava pinta-ala on yli 125 000 m2.