Realia Group vahvistaa johtoryhmäänsä

Realia Group -konserni valmistautuu uuteen strategiavaiheeseen – Anu-Elina Hintsa strategia- ja integraatiojohtajaksi, Satu Palviainen tietohallintojohtajaksi ja Thomas Pimenoff markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

Pohjoismaiden suurin kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoava Realia Group -konserni valmistautuu uuteen strategiavaiheeseen ja vahvistaa konsernin johtoaan.

KTM, VTM Anu-Elina Hintsa vastaa 19.9.2016 alkaen konsernin strategia- ja integraatiojohtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä konsernin strategisesta kehityksestä ja integraatiosta. Hintsa on toiminut vuodesta 2014 alkaen konsernin strategia- ja markkinointijohtajana, ja jatkossa hänen roolinsa laajenee ja keskittyy konsernin strategiaan ja integraation myös kansainvälisesti

Insinööri, BSC Satu Palviainen on nimitetty 19.9.2016 alkaen konsernin tietohallintojohtajaksi vastuualueenaan konsernin ja sen tytäryhtiöiden tietohallinto-toiminnot Suomessa ja Baltiassa. Palviainen on aiemmin toiminut konsernin tietohallintopäällikkönä vuodesta 2015 alkaen.

KTM Thomas Pimenoff on nimitetty 19.9.2016 alkaen Realia Group -konsernin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi vastuualueenaan konsernin ja sen tytäryhtiöiden markkinointi- ja viestintä Suomessa ja Baltiassa. Pimenoff on aiemmin toiminut muun muassa Nordean markkinointijohtajana sekä Mehiläinen-konsernin markkinointi- ja viestintäjohtajana. 

”Konsernin omistus vaihtui heinäkuussa 2016, kun uudeksi omistajaksi tuli pohjoismainen pääomasijoittaja Altor. Syyskuun alussa Realia Group julkisti ostaneensa kiinteistöpalveluyritys Corbelin. Olemme tyytyväisiä saadessamme erittäin vahvat ja kokeneet johtajat mukaan uuteen strategiavaiheeseen, jonka tukipilareina ovat kasvu, asiakaskokemus ja kilpailukyky. Anu-Elina Hintsan ja Satu Palviaisen uudet roolit sekä Thomas Pimenoffin laaja kokemus vahvistavat erinomaisesti Realia Groupin ja sen konserniyhtiöiden kehittymistä. Haluamme olla jatkossa entistä vahvempi kiinteistöjohtamisen ja -välityksen asiantuntijapalvelukonserni”, Realia Group Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl toteaa.

Strategia- ja integraatiojohtaja Anu-Elina Hintsa, tietohallintojohtaja Satu Palviainen ja markkinointi- ja viestintäjohtaja Thomas Pimenoff raportoivat Realia Groupin toimitusjohtajalle.

Lisätietoja:
Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group Oy, p. 040 833 5461

Realia Group -konserni on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti ja Realia Management. Baltian liiketoiminnoista vastaa Ober-Haus. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on yli 100 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 600 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiagroup.fi