Arviointiasiantuntija määrittää kiinteistösi arvon

Realia Managementin arviointi- ja konsultointipalvelut auttavat asiakasta kiinteistöihin liittyvissä päätöksentekotilanteissa tuottamalla laajuudeltaan erilaisia kiinteistöjen arvonmäärityksiä ja selvityksiä. Arviointi- ja konsultointipalveluidemme asiakkaina on laaja joukko tunnettuja kotimaisia ja kansainvälisiä sijoittajia, pankkeja ja yrityksiä, käyttäjäomistajia, julkisyhteisöjä sekä konsultteja.

Realia Managementin arviointi- ja konsultointipalveluiden asiantuntijat arvioivat erilaisten kaupallisten kohteiden, kuten toimitilojen, kauppakeskusten tai logistiikkakohteiden, isojen asuntokokonaisuuksien, erityiskiinteistöjen sekä maa-alueiden arvot asiakkaan päätöksenteon tueksi. Arvioinnin kohteena on sekä yksittäisiä kiinteistökohteita että useiden kohteiden muodostamia portfolioita.

”Perinteisten arviointipalveluiden lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat myös kiinteistösektorin markkinatutkimukset sekä erilaiset kiinteistösalkun strategia- ja optimointitehtävät. Yhdessä kansainvälisen kumppanimme Savillsin kanssa pystymme tarjoamaan arviointi- ja markkinatietopalveluita myös maailmanlaajuisesti”, välitys- ja arviointipalveluiden johtaja Timo Tikkinen kertoo.

Realia Managementin arviointi- ja konsultointipalvelut toimivat viidessä aluetoimistossa, jotka sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa ja Tampereella.

”Meitä on yhteensä 14 erittäin monipuolisen kokemuksen omaavaa arvioitsijaa. Muokkaamme palvelumme sisällön asiakkaan tarpeiden mukaan, jotta tämä saa tarvitsemansa vastaukset ja neuvot päätöksenteon pohjaksi. Pystymme arvioimaan itsenäisesti ja laadukkaasti mitä erilaisimpia kohteita sekä toimimaan tarvittaessa myös tehokkaasti tiiminä portfolioiden arvioinneissa. Seuraamme kansainvälisten arviointivaatimusten ja -säännösten muutoksia, jotta arviokirjamme täyttävät aina tarpeen mukaan niin kotimaiset AKA-vaatimukset kuin kansainväliset RICS-standarditkin”, vanhempi arviointiasiantuntija Henri Timperi kertoo.

 ”Tehokkaan ja asiantuntevan kumppanin kiinteistöarviointiin meistä tekee se, että olemme paikallisesti läsnä ympäri Suomen, mikä mahdollistaa oikean markkinadatan hyödyntämisen osana vakiintunutta ja tehokasta prosessiamme tuottaa laadukkaita arviointeja. Kokeneet arvioijamme tuntevat kiinteistömarkkinat syvällisesti”, Tikkinen kertoo.

Ota yhteyttä ja kysy lisää arviointi- ja neuvonantopalveluistamme!

Lisätietoja:
Timo Tikkinen, Johtaja, Arviointi- ja välityspalvelut, Realia Management
timo.tikkinen@realia.fi
puh. 040 844 3348